Het laatste nieuws, huidige trends, toekomstige trends, ontwikkelingen en inspiratie

Scroll afbeelding

Wij hebben een aanbieding!

Wij hebben de hand weten te leggen op een partij prachtige Eiken vloerdelen. Deze 15 mm Europees Eiken Rustiek A/B vloerdelen zijn leverbaar in breedtes van 14, 19 en 24 cm met een V-groef aan de langszijde.

 

De vloer kan in de gewenste (kleur)olie voor u worden behandeld zodat deze direct na installatie beloopbaar is. Deze vloerdelen kunnen prima in combinatie met vloerverwarming en zijn ook geschikt voor etages en appartementen. Deze vloer is vanaf 24 juli te bewonderen In onze showroom in Nijkerk, waar wij u ook uitgebreid kunnen adviseren over alle mogelijkheden van deze vloer.

 

Interesse? Neem dan hier direct contact met ons op! 

Visgraat vloer


Wij staan in de Stijlvol Wonen

Wij zijn een trotse dealer van het Nederlandse vloerenmerk Cinzento Custom Made® en hiermee staan wij in het bekende woonmagazine Stijlvol Wonen! Als Cinzento Custom Made® dealer kunnen wij vloeren volledig naar uw wens laten bewerken. Hierdoor stelt u de vloer samen die perfect aansluit op uw interieur en die uw woning omtovert tot een plek waar u écht thuis komt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over Cinzento Custom Made®? Kom dan eens langs in onze moderne en sfeervolle showroom om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch te woord staan via 033 - 760 19 99 of kunt u uw vraag insturen via ons contactformulier

 

Ps. Bezoek ook eens de website van Cinzento Custom Made® voor meer inspiratie!

 

Logo Stijlvol Wonen
Sfeerbeeld Stijlvol Wonen uitgave


Beurs Eigen Huis 2019

Afgelopen weekend was de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs, Utrecht. Net als voorgaande jaren kunnen we weer terugkijken op een zeer succesvolle en drukbezochte beurs. We willen iedereen die onze stand heeft bezocht hartelijk bedanken en als u vragen heeft of aanvullende informatie wil over het laten produceren en leggen van uw nieuwe vloer, dan kunt u vrijblijven contact met ons opnemen!

 


Wij zijn weer aanwezig op de Beurs Eigen Huis!

Vanaf vrijdag 15 maart tot en met zondag 17 maart staan wij op de Beurs Eigen Huis. Deze beurs wordt wederom gehouden in de Jaarbeurs Utrecht en toont een grote hoeveelheid inspiratie voor al uw woonplannen. 

 

U kunt ons vinden op standnummer D1.24.

 

Wij hopen u daar te mogen verwelkomen!

 

Beursstand VT Wonen


Nieuw: De Boneco W200 is een luchtwasser, reiniger en bevochtiger in één!

 

Voor uw gehele woning is het van belang om de luchtvochtigheid op peil te houden. Dit heeft niet alleen uw houten vloer nodig, maar ook uw meubels en uw gezondheid hebben hier baat bij.

 

De Boneco W200 luchtwasser heeft een roterende, kunststof verdampingsmat die voor waterverdamping zorgt zonder kalk (zachtwater verdamping). Tijdens de rotatie van de mat neemt deze water op uit het reservoir, geeft hij waterdamp aan de lucht af en worden deeltjes zoals pollen en huisstof uit de lucht gewassen. De watertank is eenvoudig bij te vullen met een gieter op de plek waar de luchtbevochtiger staat. 

 

De Boneco W200 luchtwasser zorgt voor een gezond klimaat en schone lucht in elke woonkamer, slaapkamer of klein kantoor tot 60 m2/150 m3. Ideaal voor mensen met astma, allergieën of luchtwegproblemen. De luchtbevochtiger voorkomt tevens het te droog worden en scheuren van uw houten vloer en is eenvoudig te reinigen. Men kan de watertank eenvoudig schoonspoelen en het water regelmatig verversen. De wasbare onderdelen kunnen in de vaatwasser gereinigd worden. 

 

Boneco Luchtwasser


Heeft u ons bezocht op de VT Wonen & Design Beurs? Dan willen wij u hartelijk bedanken!

De VT Wonen & Design Beurs in de RAI Amsterdam ligt inmiddels alweer een week achter ons. Wij kijken terug op een drukke en gezellige beurs. Wij willen dan ook iedereen hartelijk bedanken die onze stand heeft bezocht!

 

Heeft u ons bezocht op de beurs en heeft u vragen, wilt u aanvullende informatie ontvangen of een afspraak maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. 

 

Ps. Specifieke informatie over het leggen van een houten vloer op vloerverwarming? Dit kunt u hier vinden. Wilt u aanvullende informatie over het 100% Pure Wood label, dan kunt u dit hier vinden.

 

 

Beursstand VT Wonen


VT Wonen & Design Beurs 2018

Van 2 t/m 7 oktober staan wij ook dit jaar weer op de VT Wonen & Design Beurs in de RAI in Amsterdam. Noteer deze data alvast in je agenda en komt gerust even een kijkje nemen bij onze stand. Je kunt ons vinden in hal 11, standnummer 018. Tot dan!

 


Afbeelding The Art of Living

Voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis

Begin deze maand stonden wij op de voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis in de jaarbeurs Utrecht. Het was een geslaagde beurs die naar onze mening erg goed bezocht is en wij willen dan ook alle bezoekers bedanken. Heeft u vragen naar aanleiding van de beurs, of heeft u niet de mogelijkheid gehad om bij ons langs te komen? Schroom dan niet om contact met ons op te namen!

 


Wij zijn aanwezig op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs, Utrecht.

Vanaf volgende week vrijdag staan we weer 3 dagen lang ( 9 t/m 11 maart) op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht. De Beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs in haar soort en is één grote ontdekkingstocht voor iedereen met bouw-, verbouw en verhuisplannen. Zie onderstaand een videoimpressie van de voorjaarseditie van 2017.

 

U kunt ons vinden in Hal 11, standnummer KB.11. Wij hopen u daar te mogen verwelkomen!

 

(Tijdens de beurs op vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart is onze showroom gesloten).

 


Afbeelding PLANCA by VanJoost

Officieel verkooppunt van de exclusieve PLANCA by VanJoost vloeren!

Wij zijn recent uitgekozen om een officieel verkooppunt te worden van de PLANCA by VanJoost collectie.

 

Deze collectie bestaat uit drie laags massief eiken planken in zeven industriële  kleuren, ontworpen door Joost van Veldhuizen. Dit exclusieve product komt in twee vaste breedtes, namelijk 250 en 300 mm. Dit wordt gecombineerd met een lengte tot 3.000 mm. 

 

Deze grote delen zijn niet alleen indrukwekkend om te zien, maar deze collectie is ook FSC®-gecertificeerd en goed te leggen met vloerverwarming door zijn unieke drie laags eiken opbouw. Wilt u meer weten over deze PLANCA by VanJoost collectie? Schroom dan niet om uw vraag te stellen, wij staan u graag te woord.Bedrijfsreportage in 'The Art of Living'

In de nieuwste editie van het woon- en lifestyle magazine 'The Art of Living' staat een prachtige reportage over ons bedrijf en daar zijn we best een beetje trots op.

 

Naar aanleiding van een gesprek op de Beurs Eigen Huis en een interview met een journaliste van 'The Art of Living' is er een reportage opgesteld dat het verhaal verteld van Design Vloeren Nijkerk. Dit verhaal verteld wie wij zijn, wat we doen en hoe we dat doen.

 

Nieuwsgierig? Bekijk dan hier het digitale exemplaar.

 

Reportage The Art of Living

Heb jij de VT Wonen en Design Beurs bezocht? Dan willen wij jou hartelijk bedanken voor jouw komst.

Het is alweer even geleden dat we voor het derde jaar op rij op de VT Wonen & Design Beurs 2017 stonden, in de RAI Amsterdam. Het was wederom een erg gezellige beurs, die naar onze mening boven verwachting goed is bezocht. Dit was ook te merken op onze stand. 

 

Wij willen alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun komst. Wij zien jullie in de volgende editie graag terug. Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kun u vrijblijven contact met ons opnemen.

Stand VT Wonen Beurs


Logo VT Wonen Beurs

Ook dit jaar zijn wij aanwezig op de VT Wonen & Design Beurs

Ben je van plan te verbouwen, verhuizen of je huis opnieuw in te richten? Dan is de VT Wonen & Design Beurs in Amsterdam dé plek om inspiratie op te doen. De VT Wonen & Design Beurs is de grootste woonbeurs van Nederland en trekt jaarlijks circa 90.000 bezoekers.

 

Op de VT Wonen & Design Beurs vind je alles voor in huis en daarbuiten. Denk hierbij aan meubels, verlichting, slapen, muren, decoratie en natuurlijk vloeren. Ook dit jaar zullen wij weer aanwezig zijn op dit inspirerende woonfeest met de nieuwste trends op het gebied van vloeren. 

 

De VT Wonen & Design Beurs vindt dit jaar plaats op dinsdag 3 oktober tot en met zondag 8 oktober 2017 in de RAI te Amsterdam. Wij zijn te vinden in hal 11, standnummer 053. Wij kijken ernaar uit om je daar te mogen verwelkomen!

 

___

 

Ps. Er is een Friends & Family-avond op vrijdag 6 oktober van 17:00 - 21:00 uur. Voor deze avond hebben wij een groot aantal vrijkaarten beschikbaar. Neem hiervoor gerust contact met ons op!De visgraat vloer is terug van weggeweest

De visgraat vloer is weer helemaal terug. Van de "klassieke" visgraat met band en bies, tot de visgraat vloer in een maatvoering van 18 x 90 cm. Vele consumenten kozen de afgelopen tijd voor een visgraat vloer bij Design Vloeren Nijkerk. Wij hebben de afgelopen periode  visgraat vloeren mogen leveren en leggen in alle soorten en maten. Van naturel geolied tot dubbel gerookt, verouderd, geborsteld en gebeitst. 

 

In elke situatie kan er gekozen worden voor een visgraatpatroon. Denk bijvoorbeeld aan een cementdekvloer met vloerverwarming, een appartement waar de vloer aan geluidsreducerende eisen moet voldoen of op een houten ondervloer. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Overweegt u de aanschaf van een visgraat vloer, wilt u advies of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.


Wij hebben een nieuwe website!

 

De laatste jaren hebben wij flinke stappen gemaakt als leverancier van droomvloeren. We zijn niet alleen gegroeid in het aantal orders, klanten en grootte van projecten, maar we zijn in de tussentijd ook verhuisd naar een nieuw pand met een prachtige showroom.

 

Mede door deze groei weten steeds meer mensen ons te vinden en mogen wij hen voorzien van dé vloer waar ze (vaak) al enige tijd naar op zoek zijn. 

 

In deze groei mocht onze website natuurlijk niet achterblijven en was deze toe aan een upgrade. Met een modern design, actuele content en gebruiksvriendelijke weergave op tablet en smartphone zijn wij klaar voor de toekomst.

 

Wij hopen u vaak te mogen ontvangen als bezoeker! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar. 

Afbeelding nieuwe website


Nieuws

Deze nieuws pagina bevat diverse items met ontwikkelingen en de laatste actualiteiten. Dit geldt voor items als omtrent producten, huidig assortiment, trends en beurzen. Uiteraard heeft alles betrekking op onze exclusieve houten vloeren.