Het laatste nieuws, huidige trends, toekomstige trends, ontwikkelingen en inspiratie

Scroll naar beneden Design Vloeren Nijkerk

Bedrijfsreportage in 'The Art of Living'

 

 

In de nieuwste editie van het woon- en lifestyle magazine 'The Art of Living' staat een prachtige reportage over ons bedrijf en daar zijn we best een beetje trots op.

 

Naar aanleiding van een gesprek op de Beurs Eigen Huis en een interview met een journaliste van 'The Art of Living' is er een reportage opgesteld dat het verhaal verteld van Design Vloeren Nijkerk. Dit verhaal verteld wie wij zijn, wat we doen en hoe we dat doen.

 

Nieuwsgierig? Bekijk dan hier het digitale exemplaar.

 

Design Vloeren Nijkerk in The Art of Living

Heb jij de VT Wonen & Design Beurs bezocht? Dan willen wij jou hartelijk bedanken voor jouw komst.

 

 

 

Het is alweer even geleden dat we voor het derde jaar op rij op de VT Wonen & Design Beurs 2017 stonden, in de RAI Amsterdam. Het was wederom een erg gezellige beurs, die naar onze mening boven verwachting goed is bezocht. Dit was ook te merken op onze stand. 

 

Wij willen alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun komst. Wij zien jullie in de volgende editie graag terug. Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak kun u vrijblijven contact met ons opnemen.

Nieuwe website Design Vloeren Nijkerk


Logo VT Wonen & Design Beurs 2017

Ook dit jaar zijn wij aanwezig op de VT Wonen & Design Beurs

 

 

Ben je van plan te verbouwen, verhuizen of je huis opnieuw in te richten? Dan is de VT Wonen & Design Beurs in Amsterdam dé plek om inspiratie op te doen. De VT Wonen & Design Beurs is de grootste woonbeurs van Nederland en trekt jaarlijks circa 90.000 bezoekers.

 

Op de VT Wonen & Design Beurs vind je alles voor in huis en daarbuiten. Denk hierbij aan meubels, verlichting, slapen, muren, decoratie en natuurlijk vloeren. Ook dit jaar zullen wij weer aanwezig zijn op dit inspirerende woonfeest met de nieuwste trends op het gebied van vloeren. 

 

De VT Wonen & Design Beurs vindt dit jaar plaats op dinsdag 3 oktober tot en met zondag 8 oktober 2017 in de RAI te Amsterdam. Wij zijn te vinden in hal 11, standnummer 053. Wij kijken ernaar uit om je daar te mogen verwelkomen!

 

___

 

Ps. Er is een Friends & Family-avond op vrijdag 6 oktober van 17:00 - 21:00 uur. Voor deze avond hebben wij een groot aantal vrijkaarten beschikbaar. Neem hiervoor gerust contact met ons op!De visgraat vloer is terug van weggeweest

 

De visgraat vloer is weer helemaal terug. Van de "klassieke" visgraat met band en bies, tot de visgraat vloer in een maatvoering van 18 x 90 cm. Vele consumenten kozen de afgelopen tijd voor een visgraat vloer bij Design Vloeren Nijkerk. Wij hebben de afgelopen periode  visgraat vloeren mogen leveren en leggen in alle soorten en maten. Van naturel geolied tot dubbel gerookt, verouderd, geborsteld en gebeitst. 

 

In elke situatie kan er gekozen worden voor een visgraatpatroon. Denk bijvoorbeeld aan een cementdekvloer met vloerverwarming, een appartement waar de vloer aan geluidsreducerende eisen moet voldoen of op een houten ondervloer. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Overweegt u de aanschaf van een visgraat vloer, wilt u advies of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.


We hebben een nieuwe website!

 

De laatste jaren hebben wij flinke stappen gemaakt als leverancier van droomvloeren. We zijn niet alleen gegroeid in het aantal orders, klanten en grootte van projecten, maar we zijn in de tussentijd ook verhuisd naar een nieuw pand met een prachtige showroom.

 

Mede door deze groei weten steeds meer mensen ons te vinden en mogen wij hen voorzien van dé vloer waar ze (vaak) al enige tijd naar op zoek zijn. 

 

In deze groei mocht onze website natuurlijk niet achterblijven en was deze toe aan een upgrade. Met een modern design, actuele content en gebruiksvriendelijke weergave op tablet en smartphone zijn wij klaar voor de toekomst.

 

Wij hopen u vaak te mogen ontvangen als bezoeker! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar. 

Nieuwe website Design Vloeren Nijkerk