Het laatste nieuws, huidige trends, toekomstige trends, ontwikkelingen en inspiratie

Scroll naar beneden Design Vloeren Nijkerk

De visgraat vloer is terug van weggeweest

 

De visgraat vloer is weer helemaal terug. Van de "klassieke" visgraat met band en bies, tot de visgraat vloer in een maatvoering van 18 x 90 cm. Vele consumenten kozen de afgelopen tijd voor een visgraat vloer bij Design Vloeren Nijkerk. Wij hebben de afgelopen periode  visgraat vloeren mogen leveren en leggen in alle soorten en maten. Van naturel geolied tot dubbel gerookt, verouderd, geborsteld en gebeitst. 

 

In elke situatie kan er gekozen worden voor een visgraatpatroon. Denk bijvoorbeeld aan een cementdekvloer met vloerverwarming, een appartement waar de vloer aan geluidsreducerende eisen moet voldoen of op een houten ondervloer. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Overweegt u de aanschaf van een visgraat vloer, wilt u advies of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.


We hebben een nieuwe website!

 

De laatste jaren hebben wij flinke stappen gemaakt als leverancier van droomvloeren. We zijn niet alleen gegroeid in het aantal orders, klanten en grootte van projecten, maar we zijn in de tussentijd ook verhuisd naar een nieuw pand met een prachtige showroom.

 

Mede door deze groei weten steeds meer mensen ons te vinden en mogen wij hen voorzien van dé vloer waar ze (vaak) al enige tijd naar op zoek zijn. 

 

In deze groei mocht onze website natuurlijk niet achterblijven en was deze toe aan een upgrade. Met een modern design, actuele content en gebruiksvriendelijke weergave op tablet en smartphone zijn wij klaar voor de toekomst.

 

Wij hopen u vaak te mogen ontvangen als bezoeker! Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar. 

Nieuwe website Design Vloeren Nijkerk